Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Využijte velikonoční svátky na wellness pobyt

17.03.2017 13:43

Wellness velikonoční pobytyVelikonoce provází celá řada tradic a zvyků, barvením vajíček počínaje a pomlázkou konče. Právě velikonoční pomlázka je často důvodem, proč zvláště ženy touží být daleko od domova.

Řada velikonočních tradic je zaměřena také na očistu těla od nemocí a jakousi celkovou regeneraci organismu, což je v souladu se znovuzrozením přírody.

Proč v tomto duchu také tyto svátky nestrávit? Očistit svou mysl od problémů z práce, starostí a stresu půjde snadno na některém z bohaté škály Velikonočních pobytů.

Například rodinný hotel Ermi v Brdech je k tomu jako stvořený. Příjemné prostředí dýchá rodinnou atmosférou a rychle vás naladí na sváteční vlnu. Blahodárným uklidňujícím dojmem působí okolní nádherná příroda. Brdská vrchovina a výhled na vrch Plešivec, opředený řadou pověstí a bájí, mají přímo léčebný účinek.

Kromě sezónních specialit místního šéfkuchaře se můžete těšit také na speciální Velikonoční menu. Hýčkat vás zde budou nejen při masážích nebo wellness procedurách. Perfektním způsobem jak si odpočinout a načerpat nové síly je také pobyt v solné jeskyni, který blahodárně působí na imunitní systém. Na pokoji vás po příjezdu uvítá welcome drink a velikonoční překvapení.

Kromě výletů do okolí se můžete odreagovat a zabavit třeba stolním fotbálkem nebo hrou pentane či kroket.

Velikonoční svátky se však dají prožít i ve znamení romantiky. O tom něco ví návštěvníci čtyřhvězdičkového hotelu Galatea v Mladé Boleslavi. Už při příjezdu na vás dýchne jedinečná atmosféra tohoto místa a zalije vás vlna klidu. Budete si zde připadat trošku jako v jiném světě. Celý hotel je obklopen zelení a zrcadlí se ve vodě nedalekého rybníčka.

Svým hostům nabízí různé služby, které dohromady poskytují hostům dokonalý prožitek. Místní restaurace je proslulá českou, regionální, ale i mezinárodní kuchyní. Byla by tedy škoda ji nenavštívit. Koneckonců balíček pro Velikonoční romantický pobyt zahrnuje i tříchodovou romantickou večeři.

Vydat se můžete na výlet do okolní krajiny, třeba i do nedalekého Českého ráje. Pokud zvolíte náročnější túru, můžete si večer odpočinout v místním relaxačním centru. Nechte zde rozmazlovat své tělo a pak si dejte v restauraci kávu nebo si zajděte do zdejší vinárny, kde si můžete vychutnat některé z výborných vín.

Věřte tomu, že se budete vracet domů uvolnění a dokonale zregenerovaní. Prostě zcela naplníte podstatu Svátků jara, tedy očistu duše i těla.

—————

Zpět